Avloppsanläggningar för fastigheter med enskilt avlopp har blivit något av en specialitet för oss. Vi erbjuder fastighetsägare hjälp med val av produkter, ansökan till kommunen,  installation och återrapportering till kommunen.

Fastighetsskötsel till privatkunder och företag

Vi tar hand om skötseln av ett flertal fastigheter i Gnesta och närliggande kommuner med allt från gräsklippning till snöskötsel. Många av våra kunder är privata fastighetsägare som behöver hjälp med sina trädgårdar och bostäder.

Vi arbetar/samarbetar med flera andra företag för att kunna tillgodose dina behov på bästa sätt! Vi erbjuder alla typer av kompetenser som behövs inom mark och anläggning!

Våra verksamheter:

  • Små avloppsanläggningar (från ett upp till tio hushåll)
  • Mark- och anläggningsentreprenad
  • Skötsel av fastigheter och trädgårdar
  • Snöröjning-och halkbekämpning
  • Trädfällning i samarbete med lokal arborist

Kontakta oss idag

Hör alltid med oss först! Vi är den perfekta partnern när du behöver en totalentreprenör inom mark, park, trädgård och avlopp. Privatpersoner kan i många fall utnyttja ROT och RUT för avloppsanläggningar och trädgårdsskötsel.

Priser

Här nedan ser du en prislista om du som kund själv vill räkna ut vad ditt uppdrag ungefär kommer att kosta. Vid alla större jobb rekommenderar vi dock att du begär en offert. Offertförfrågan kan ställas till info@davidssonsmarktjanst.se eller gå till Kontakt-sidan och fyll i vårt Offertformulär

Alla priser är från priser, per timme

.

Priser från Företag Privatpersoner
  exkl. moms inkl. moms
     
Manuell arbetskraft 440 550
Grävmaskin inkl. förare 798 997
Lastttraktor inkl. förare 770 961
Trädfällning 550 687
Mini-skotare 825 1032
Snöröjning med traktor 880 1100